Κρήτη: Γύπας εξαντλημένος από τον καύσωνα έπεσε στην θάλασσα (φωτο) Οι λουόμενοι το φρόντισαν και το άφησαν να πετάξει και πάλι


 Δεν πέρασαν πολλά 24ωρα από τη διάσωση ενός γύπα που κατέρρευσε στον ΒΟΑΚ λόγω καύσωνα και ένας ακόμα γύπας χρειάστηκε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τη φρικτή ζέστη, που πλήττει τη χώρα.

Συγκεκριμένα λουόμενοι βρήκαν έναν γύπα, στην περιοχή Τρεις Εκκλησιές, ο οποίος δεν μπορούσε να πετάξει, ήταν εξαντλημένος από την πείνα και τη δίψα.

Ο κόσμος το φρόντισε και το άφησε να πετάξει και πάλι.

Σύμφωνα με όσα είπαν στο Cretalive άτομα που βρέθηκαν στο σημείο, το όρνιο εντοπίστηκε στο νερό.

Ο κόσμος το παρακολουθούσε από το Σάββατο και διαπίστωνε κανείς ότι δυσκολευόταν, την Κυριακή κάποιοι πήγαν στο ίδιο μέρος για να τον βρουν. Τον είδαν μέσα στη θάλασσα και έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.