Μήνυμα του Ισραηλινού ΥΠΕΞ στα ελληνικά: Θα συγκεντρώσουμε τα μέσα για να βοηθήσουμε την Ελλάδα!!!


 

 
«Η Ελλάδα είναι μια φίλη χώρα που χρειάζεται τη βοήθειά μας και θα συγκεντρώσουμε τα μέσα για να τη βοηθήσουμε» διαμηνύει με ανάρτησή του στην ελληνική γλώσσα στο Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ Έλι Κοέν.

«Η σχέση μεταξύ Ισραήλ και Ελλάδα μετριέται ακόμα και σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή και το Ισραήλ δεν στέκεται με απάθεια. Σε συνεργασία με το υπουργείο Εθνικής Ασφάλειας, την Υπηρεσία Πυρόσβεσης και Διάσωσης του Ισραήλ, την Αστυνομία του Ισραήλ και την Πολεμική Αεροπορία, θα φτάσουν πυροσβεστικά αεροπλάνα και ομάδες επαγγελματιών για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Ελλάδα» σημειώνει στο μήνυμά του ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.