Επανεκκίνηση στη δίκη για το σκάνδαλο της Folli Follie


 

 
Επανεκκινεί σήμερα, μετά από πολύμηνη αναβολή η δίκη για το σκάνδαλο Folli Follie. Κατηγορούμενοι είναι 13 άτομα, μεταξύ των οποίων οι άλλοτε μεγαλομέτοχοι της εταιρείας Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

H επανέναρξη της δίκης απομακρύνει το ενδεχόμενο παραγραφής των αδικημάτων που είναι επαναλαμβανόμενα - φέρεται ότι έχουν τελεστεί στο διάστημα 2001-2018, και για τα οποία κατηγορούνται ο Δημήτρης Κουτσιολούτσος, η σύζυγός του Καίτη, ο γιος Τζώρτζης Κουτσιολούτσος και ακόμη 10 άτομα.

Η δίκη αρχικά είχε ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022 και διεκόπη με απόφαση της έδρας, ενώ βρισκόταν στο στάδιο εξέτασης μαρτύρων κατηγορίας, επειδή ο Δικηγορικός Σύλλογος δεν είχε χορηγήσει κατ’ εξαίρεση άδεια στους δικηγόρους.

Από τον Απρίλιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022 δεν είχε γίνει καμία συνεδρίαση και το δικαστήριο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για τον Ιούνιο, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο παραγραφής.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.