Καταγγελία για λάθος σε εκλογικούς καταλόγους στον δήμο Μεταμόρφωσης
ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕς ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥς ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ,,,ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙς ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ  ΤΥΧΑΙΕΣ ,,,Η ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗς ΨΗΦΙΑΚΗς ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????

Κάτοικος...εξωτερικού, χωρίς όπως επισημαίνει να έχει υπάρξει ποτέ, έγινε μέσα σε ένα μήνα, δηλαδή από τις 22 Μαΐου μέχρι σήμερα 25 Ιουνίου, ο συμπολίτης μας Τρύφων Αναγνωστόπουλος, στον οποίο δεν επιτράπηκε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα το πρωί, από τον δικαστικό αντιπρόσωπο στο εκλογικό κέντρο του δήμου Μεταμόρφωσης, όπου είχε ψηφίσει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα στις προηγούμενες εκλογές. 

Όπως καταγγέλει στη  «Ζούγκλα», ο δικαστικός αντιπρόσωπος τον ενημέρωσε ότι στους υπάρχοντες εκλογικούς καταλόγους αναφέρεται ως κάτοικος εξωτερικού (!!!) ενώ το ίδιο συνέβη και με άλλους πολίτες στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο του 1ου Λυκείου Μεταμόρφωσης, στους οποίους επίσης δεν επιτράπηκε να ψηφίσουν, παρά τις εύλογες διαμαρτυρίες τους. 

Το πλέον παράδοξο είναι ότι ο κ. Αναγνωστόπουλος, πριν πάει να ψηφίσει σήμερα, μπήκε για παν ενδεχόμενο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών στην ενότητα "Μάθε που ψηφίζεις", στην οποία αναγραφόταν πως ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα στο συγκεκριμένο εκλογικό κέντρο και τμήμα.

Ο αγανακτισμένος συμπολίτης μας, τράβηξε φωτογραφίες από τους εκλογικούς καταλόγους αλλά και από την ιστοσελίδα του υπουργείου για να αποδείξει των λόγων του το αληθές, πριν προβεί στην εν λόγω καταγγελία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.