Κρατούμενος επιχείρησε να αποδράσει από τις φυλακές Διαβατών




Την απόδρασή του επιχείρησε να κάνει ένας 24χρονος Σύρος από τις φυλακές Διαβατών στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν επιβιβαστεί στο μεταγωγικό όχημα το οποίο θα τον μετέφερε στις φυλακές της Κομοτηνής.

Το συμβάν σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Παρασκευής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr ο 24χρονος Σύρος που κρατούνταν για το αδίκημα της διακίνησης μεταναστών, ξεκίνησε να τρέχει προς την περίφραξη των φυλακών Διαβατών, λίγο πριν επιβιβαστεί στο όχημα του μεταγωγών.

Τελικά οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στο συρματόπλεγμα, ωστόσο τόσο ο κρατούμενος όσο και ένας αστυνομικός τραυματίστηκαν ελαφριά και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, από τον γιατρό των φυλακών.

Πηγή: Thesstoday.gr, zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.