Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα - Τραυματίστηκαν τρεις μαθητές




 
 «Λύθηκε» το χειρόφρενο σε λεωφορείο στην Αίγινα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις μαθητές

Τροχαίο συνέβη στην Αίγινα νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης. Το δυστύχημα πραγματοποιήθηκε έξω από το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Όλα ξεκίνησαν όταν σε ένα από τα δύο λεωφορεία που ήταν σταματημένα στο πάρκινγκ της μονής, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, λύθηκε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα τρεις μαθητές να σφηνώσουν ανάμεσα στα δύο οχήματα.

Και οι τρεις μαθητές διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αίγινας με τον έναν να είναι σοβαρά χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ένας μαθητής θα διακομιστεί στην Αθήνα.

Οι τρεις μαθητές που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες αυτού του πούλμαν και είχαν αποβιβαστεί εκείνη την στιγμή από άλλο πούλμαν

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.