ΙΤΑΛΙΑ,,,,Οχτώ οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας



 ΙΤΑΛΙΑ,,,,Οχτώ οι νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας
Ο νέος, προσωρινός απολογισμός του κύματος κακοκαιρίας που έπληξε την περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια της Ιταλίας ανήλθε σε οχτώ νεκρούς, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων είναι ανεξακρίβωτος.

«Ουσιαστικά, ζούμε έναν νέο σεισμό. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα και η πρωθυπουργός, Τζόρτζια Μελόνι, είναι σε διαρκή επαφή με τις τοπικές αρχές μας», δήλωσε ο πρόεδρος της περιφέρειας Εμίλια Ρομάνια, Στέφανο Μπονατσίνι.

Όπως μετέδωσαν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τα ορμητικά νερά παρέσυραν το πτώμα μιας γυναίκας σε συνολική απόσταση 20 χιλιομέτρων από το σπίτι της.

«Στις πληγείσες περιοχές επιχειρούν πάνω από 700 πυροσβέστες. Αυτή τη στιγμή, η κύρια προτεραιότητά μας, φυσικά, είναι να σώσουμε τους ανθρώπους που κινδυνεύουν», δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Πιαντεντόζι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.