Στο αρχείο οι καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από Βελόπουλο και Παππά

 

Στο αρχείο οι καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος από Βελόπουλο και Παππά

META ΑΠΟ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕς ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥ  ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ,,,
Η αληθεια ειναι οτι οι συχνοτητες ειναι του λαου 
Ειπώθηκαν ΟΙ Συνεννοήσεις ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ..

Στο αρχείο έθεσε η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, την έρευνα για τον πρόεδρο του κόμματος «Ελληνική Λύση», Κυριάκο Βελόπουλο και δυο βουλευτές του κόμματός του, όπως επίσης και για τον πρώην υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκο Παππά.  
 
Αναλυτικότερα, από δύο βουλευτές της «Ελληνικής Λύσης» υπήρξαν καταγγελίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσα στο κόμμα. Μετά τη γνωστοποίηση των καταγγελιών, παρενέβη ο πρόεδρος της Αρχής πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος διέταξε σχετική έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ελέγχθηκαν για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Βελόπουλος και οι καταγγέλλοντες βουλευτές, χωρίς να προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία.

Ακόμη, στο αρχείο τέθηκε και η έρευνα της ίδιας Αρχής για δωροληψία του πρώην υπουργού Επικρατείας επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Νίκου Παππά. Η έρευνα αυτή είχε ξεκινήσει, μετά τη διαβίβαση από τη Βουλή, του πορίσματος της προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016, και στο πλαίσιο αυτής ελέγχθηκε η πορεία των 3 εκ. ευρώ που, όπως έχει καταγγείλει ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας, πήρε από την οικογένεια των αδελφών Χούρι κατόπιν μεσολάβησης του Νίκου Παππά, για να συμμετάσχει στον επίμαχο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες - και όταν αποκλείστηκε από τη διαδικασία, τα 3 εκ. ευρώ δόθηκαν για την έκδοση της εφημερίδας Documento.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ελέγχου της Αρχής, δεν προέκυψαν στοιχεία δωροληψίας του Νίκου Παππά, ούτε και ξέπλυμα μαύρου χρήματος από τους αδελφούς Χούρι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.