Αυτοκριτική από τον Γ.Τσίπρα: «Πως χάσαμε από τη ΝΔ που δεν είπε απολύτως τίποτα στον κόσμο.. βιντεο

Αυτοκριτική από τον Γ.Τσίπρα: «Πως χάσαμε από τη ΝΔ που δεν είπε απολύτως τίποτα στον κόσμο »

Ο Γιώργος Τσίπρας βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη δυτική Αττική ήταν ο πρώτος που τόλμησε με ένα κείμενο αυτοκριτικής να εξηγήσει στους πολιτικούς τους συνοδοιπόρους τι έφταιξε. Όπως λέει και στη συνέντευξη του στο militaire channel πρώτα απ ΄ όλα «φταίει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ».

Ο κ.Τσίπρας εξηγεί όλα όσα έγραψε στο κείμενο του για «παιδική χαρά» και για όσους νομίζουν ότι βρέχει για να προσπεράσουν το «φτύσιμο του κόσμου».

Παραδέχεται ότι μετά από την ήττα του 2019 ο ΣΥΡΙΖΑ δεν «κατέβηκε να συναντήσει τον κόσμο». Κι αυτό ήταν ένα μέρος του κόστους που πλήρωσε το κόμμα του την Κυριακή των εκλογών.


Ο κ.Τσίπρας παρόλα αυτά τονίζει ότι όλα αυτά θα πρέπει ουσιαστικά να συζητηθούν και να επιλυθούν αμέσως μετά από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μέχρι τότε θεωρεί μονόδρομο την ανασύνταξη του ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογική ανάκαμψη. «Η ΝΔ έχει γυρίσει τη χώρα στη δεκαετία του ΄60 και αυτό φάνηκε με τις απ ευθείας αναθέσεις των 10 δισεκατομμυρίων. Η χώρα έχει ανάγκη προοπτικής και αυτή τη στιγμή μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να δώσει μια τέτοια προοπτική…Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να το κάνει. Επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου».

Πως εξηγεί ότι σε όλες τις χώρες της Ευρώπης που χτυπήθηκαν από την οικονομική κρίση -όχι από χρεοκοπία- το πολιτικό σύστημα σαρώθηκε! Στην Ελλάδα τα δύο κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα επανακάμπτουν!

Άσκησε πολιτική αυτή τη 4ετία με βάση «τι θα πει ο ΣΚΑΙ» ή όχι; Τι απαντά ο Γιώργος Τσίπρας…

Θεωρεί λάθος ότι διαφήμιζε ο ΣΥΡΙΖΑ το «μαξιλάρι των 37 δις. Καλώς αφήσαμε γεμάτα ταμεία και το λέμε, γιατί εμείς δεν κλέψαμε. Ότι μαζέψαμε 37 δις αντί για 17 που έπρεπε δεν ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει , γιατί επιβαρύναμε τον κόσμο».

«Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι η ΝΔ δεν είπε τίποτα προεκλογικά και δεν πρόκειται να πει μέχρι και τις εκλογές. Τι θα κάνει η ΝΔ αν γίνει κυβέρνηση; Θα πει στον κόσμο τι θα κάνει; Θα πάρει τη βαθμίδα και τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο»;
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.