Κορινθία: Παράσυρση πεζού από αμαξοστοιχία του Προαστιακού




Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες
Ένα σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στις Κρήνες Κορινθίας, όταν αμαξοστοιχία του Προαστιακού παρέσυρε πεζό.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, από την αμαξοστοιχία που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Κιάτο χτυπήθηκε σοβαρά ένας 30χρονος άνδρας, ο οποίος μεταφέρθηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Στο σημείο του ατυχήματος βρίσκονται αστυνομικοί του Αστυνομικού τμήματος Βραχατίου και Σικυωνίων. Το περιστατικό συνέβη κοντά στον καταυλισμό Ρομά στις Κρήνες.

Πηγή: parapolitika.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.