Νέο μυστηριώδες μπαλόνι εντοπίστηκε στις ΗΠΑ



ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ
 

 Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων το είδαν, πέρασε από τη Χαβάη και κατευθύνθηκε προς Μεξικό

Ένα ακόμα περιστατικό με «μυστηριώδες» μπαλόνι καταγράφηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, στο… στόχαστρο του οποίου βρισκόταν το «μπαλόνι» για περίπου μία εβδομάδα, το άγνωστο αντικείμενο πέρασε πάνω από τη Χαβάη και κατευθύνθηκε προς την επικράτεια του Μεξικού.

Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματικούς, δεν ήταν γνωστή η προέλευσή του, ενώ οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δεν πέταξε πάνω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι αρχικές εκτιμήσεις του Πενταγώνου αναφέρουν ότι το «μπαλόνι» δεν ανήκει στην Κίνα, διευκρίνισαν ωστόσο ότι δεν έχει γίνει κάποια αυτοψία.

Το περιστατικό ωστόσο, προκάλεσε ανησυχία στους Αμερικανούς αξιωματούχους, μετά την πτήση ενός κινεζικού κατασκοπευτικού «μπαλονιού» στα τέλη Ιανουαρίου.

Τότε, το «μπαλόνι» αυτό, αφού πέρασε από αρκετές περιοχές των ΗΠΑ, καταρρίφθηκε στις 4 Φεβρουαρίου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.