Προβάδισμα Ερντογάν Τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών -



Προβάδισμα Ερντογάν Τα πρώτα  ανεπίσημα αποτελέσματα των τουρκικών εκλογών - 

Στις 18:43 ώρα Τουρκίας, με καταμετρημένο το 2,7% των ψήφων και πάντα σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, δεδομένου ότι απαγορεύεται η ανακοίνωση αποτελεσμάτων έως τις 21:00, ο Ταγίπ Ερντογάν προηγείται με 49,81%, ενώ ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λαμβάνει το 45,09%.

Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμα και αυτά τα αποτελέσματα είναι αποσπασματικά και προέρχονται από διάφορες περιοχές της τουρκικής επαρχίας.

Λίγο αργότερα, στις 18:47, το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, έδωσε επί του 9% των ψήφων τον Ερντογάν να προηγείται με 59%, με τον Κιλιτσντάρογλου να έπεται με 34%. 

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πως το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, σε όλες τις εκλογές, συνηθίζει και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να δημοσιεύει αποτελέσματα από την Ανατολία και τον Καύκασο, όπου παραδοσιακά βρίσκονται οι εφεδρείες του Ταγίπ Ερντογάν και στη συνέχεια, μετά τις 3 το πρωί, εισάγει στα συγκεντρωτικά αποτελέσματα τα αποτελέσματα των μεγάλων αστικών κέντρων, όπου η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική. Ως εκ τούτου, ό,τι αναφέρεται στην αρχή της δημοσίευσης περί συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων θα πρέπει να θεωρείται αποτέλεσμα επιχείρησης δημιουργίας κλίματος.

Πάντως, στις 18:50, η εφημερίδα Hurriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, ανέφερε πως ο Ταγίπ Ερντογάν προηγείται με 51,47%, με δεύτερο τον Κιλιτσντάρογλου με 34,79% και όλα αυτά με καταμετρημένο το 9,06% των ψήφων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.