ΓΣΕΕ: Μήνυσε τον εργοδότη που απειλούσε τους εργαζομένους


Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών κατά του διευθύνοντος συμβούλου της ασφαλιστικής εταιρίας NOS ΙNSURANCE Αλέξη Λιάγκα για κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας κατέθεσε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Φωτόπουλος.

«Ο κ. Λιάγκας, έχοντας μαζί του τον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη (κεντρική φωτό), επιχείρησε με περίσσιο θράσος και καταπατώντας κάθε έννοια ελευθερίας να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζομένους για να ψηφίσουν “σωστά”. Αυτοί οι εκβιασμοί και οι απειλές δεν θα μείνουν αναπάντητες» τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ. Οπως είπε, η επόμενη κίνηση της ΓΣΕΕ για την πρωτοφανή ενέργεια του CEO της NOS ΙNSURANCE να απειλεί υπαλλήλους, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη, θα είναι να ενημερωθεί σήμερα για τη μηνυτήρια αναφορά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος.

Υπενθυμίζεται ότι ο CEO της NOS ΙNSURANCE, παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρότρυνε τους υπαλλήλους του να προτιμήσουν τη Ν.Δ. στις επικείμενες εκλογές. Στο επίμαχο βίντεο από την επίσκεψη του Αδωνη Γεωργιάδη στα γραφεία της εταιρίας φαίνεται ο κ. Λιάγκας να μιλά στους εργαζομένους και να τους απευθύνει… αυστηρή σύσταση «να μην επαναστατήσουν», προτρέποντάς τους ουσιαστικά να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία. Η σύσταση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, με τον κ. Γεωργιάδη να επιχειρεί λίγο αργότερα να «τα μαζέψει», υποστηρίζοντας ότι ο επιχειρηματίας «έκανε πλάκα».

Βέβαια, στο βίντεο-απάντηση που είχε αναρτήσει ο υπουργός Ανάπτυξης, ακούγεται να λέει ο ίδιος προς τους εργαζομένους: «Ο,τι θέλει ψηφίζει ο καθένας. Η αλήθεια είναι ότι, αν η χώρα έχει αστάθεια πολιτική, η οικονομία θα πάει προς τα πίσω. Δεν χρειάζεται να σας το εξηγήσω αυτό».




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.