Απεβίωσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης



Απεβίωσε ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λάζαρος Λασκαρίδης

Την τελευταία του πνοή άφησε τα  ξημερώματα της Δευτέρας 8 Μαΐου, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.  

Ο εκλιπών τραυματίστηκε σοβαρά στις 27 Απριλίου αφού υποχώρησαν τα σαθρά κάγκελα του μπαλκονιού της δημοτικής βιβλιοθήκης του δήμου Καλλιθέας στο οποίο βρισκόταν, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων.

Όλες αυτές τις μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή νοσηλευόμενος την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», έχοντας βαριά τραύματα, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί δεν τα κατάφερε και υπέκυψε, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένειά του.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης ήταν μόλις 55 ετών και βρισκόταν σε μια εκδήλωση ανήμερα των γενεθλίων του, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, όταν συνέβη το ατύχημα που του στέρησε τελικά τη ζωή. Κάποια στιγμή βγήκε έξω σε ένα εσωτερικό μπαλκόνι του κτηρίου προκειμένου να καπνίσει. Στηρίχθηκε σε ένα κάγκελο, το οποίο όντας σαθρό και σάπιο υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό από ύψος περίπου τεσσάρων μέτρων.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και με δυσκολία οι πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο της πτώσης του, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο κι ακολούθως νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ, ωστόσο δεν τα κατάφερε να διατηρηθεί στη ζωή. 

Ο εκλιπών αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», ήταν δημοσιογράφος στο επάγγελμα από τα 20 του χρόνια (1988) και είχε εργαστεί ως πολιτικός συντάκτης μεταξύ άλλων στις εφημερίδες, Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven. Επίσης, είχε θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

Ήταν μέλος της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Είχε διατελέσει εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ (1996-2007) και του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλλιθέας (2007-2010).

Από τις 6 Σεπτεμβρίου 2019 υπηρετούσε ως αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Καλλιθέας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.