Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Άδωνης παραδέχθηκε τις παρακολουθήσεις και «κάρφωσε» τον Μητσοτάκη ως υπεύθυνο



 


Ο Άδωνης Γεωργιάδης, πλέον εμβληματικός υπουργός της απερχόμενης κυβέρνησης και αντιπρόεδρος της ΝΔ παραδέχθηκε σε συνέντευξή του στο MEGA, ότι η υπαγόμενη στον πρωθυπουργό ΕΥΠ, παρακολουθούσε τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, τον έτερο αντιπρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος και απερχόμενο υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και οποιονδήποτε άλλο έχει ακουστεί. Παραδέχθηκε έτσι και ότι έγιναν οι παρακολουθήσεις και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο ενορχηστρωτής τους, στο καραμπινάτο σκάνδαλο των υποκλοπών.



«Η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ή του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ, με τη νόμιμη διαδικασία» ανέφερε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, ο Άδωνης Γεωργιάδης, καρφώνοντας ουσιαστικά τον ίδιο τον πρωθυπουργό ως τον άνθρωπο πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Ο απερχόμενος υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης εξάλλου, γνωρίζει καλά ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι από την επόμενη κιόλας ημέρα της νίκης του στις εκλογές του 2019, ο προϊστάμενος των μυστικών υπηρεσιών. Έτσι είναι σαφές ότι η αποστροφή του αυτή, είχε στόχο τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μπορεί δια των διαφόρων εκπροσώπων του να έχει μιλήσει για ρυπαρά δίκτυα στην ΕΥΠ, αλλά ουδέποτε έκανε κάτι ώστε αυτά να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν αναλόγως.

Η παραδοχή ωστόσο του αντιπρόεδρου της ΝΔ, έχει αξία για έναν ακόμη λόγο: δεν είναι απλώς ότι έδειξε ευθέως τον πολιτικό του προϊστάμενο ως τον εγκέφαλο των υποκλοπών, αλλά ότι αποδέχθηκε ανοικτά ότι οι αποκαλύψεις για τις παρακολουθήσεις είναι αληθείς. Άλλωστε ο Άδωνης Γε

ωργιάδης, δεν μίλησε απλώς για τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Κωστή Χατζηδάκη, αλλά -επί λέξει- και για την παρακολούθηση «οπουδήποτε άλλου έχει ακουστεί».

Παράλληλα όμως, ο απερχόμενος υπουργός Επενδύσεων και Ανάπτυξης, μιλώντας για νόμιμη διαδικασία παρακολούθησης των παραπάνω προσώπων, παραδέχθηκε κάτι ακόμη. Ότι για κάποιον λόγο (τον οποίο ασφαλώς γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως προϊστάμενος της ΕΥΠ), οι παρακολουθούμενοι, από τον Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Κωστή Χατζηδάκη μέχρι οποιονδήποτε άλλο, είναι ύποπτοι και επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια.

documentonews.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.