Η υπόθεση Βελόπουλου για ύποπτες ροές χρημάτων μπαίνει στο αρχείο...η έρευνα του εισαγγελέα Βουρλιώτη ανέδειξε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις!!






Στο... μηδέν φέρεται να καταλήγει η έρευνα του Προέδρου της Αρχής Καταπολέμησης μαύρου χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη, σχετικά με καταγγελίες γιά ύποπτες ροές χρημάτων στους κόλπους το κόμματος «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ε.τ. Αντεισαγγελέας ΑΠ Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ο οποίος προίσταται της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, έδωσε εντολή στους συνεργάτες του, να ολοκληρώσουν με διαδικασίες εξπρές και οπωσδήποτε πριν από τις εκλογές, την έρευνα για όσα έχουν καταγγελθεί περί χρηματικών ποσών που έμπαιναν στα ταμεία του κόμματος χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η μέχρι τώρα έρευνα της Αρχής ξεπλύματος μαύρου χρήματος, φέρεται να οδηγείται στο ότι, δεν υπάρχουν στοιχεία επιβαρυντικά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, για το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

Στις καταγγελίες είχε προχωρήσει ο μέχρι πρότινος υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Αντώνης Μυλωνάκης, ο οποίος δημόσια έχει πει ότι κάθε μήνα κάθε βουλευτής έδινε 500 ευρώ σε φάκελο χωρίς απόδειξη στο ταμείο του κόμματος. Σε ίδια καταγγελία έχει προχωρήσει και η πρώην βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αλεξοπούλου.

Στο πλαίσιο της έρευνας Βουρλιώτη μπήκαν στο στόχαστρο του τόσο τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, όσο και οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (σ.σ. ξέπλυμα μαύρου χρήματος).

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.