Θεσσαλονίκη: Δικαστική αντιπρόσωπος ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια – Κινήθηκε ποινική διαδικιασία εις βάρος της


Απίστευτο μοιάζει το περιστατικό που σημειώθηκε σε εκλογικό κέντρο στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης όπου μία δικαστική αντιπρόσωπος… ξέχασε τον σάκο με τα ψηφοδέλτια τα οποία κατάληξαν στην ανακύκλωση. Εις βάρος της «ξεχασιάρας» δικαστικής αντιπροσώπου έχει κινηθεί ποινική διαδικασία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα το διαπίστωσε τη Δευτέρα όταν πήγε να παραδώσει τον σάκο με το εκλογικό υλικό και είχε μόνο τα βιβλία, αλλά όχι τα ψηφοδέλτια. Το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα, αλλά αν γίνει κάποια ένσταση υπάρχει πιθανότητα να ζητηθεί επανάληψη της εκλογικής διαδικασίας.

Εις βάρος της δικαστικής αντιπροσώπου κινείται ήδη ποινική διαδικασία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να διωχθεί για παράβαση καθήκοντος και για παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.