Ο Ψυχρός Πόλεμος αναβιώνει:ΝΑΤΟ: Συναγερμός για αντεπίθεση Ρώσων σε υποθαλάσσια καλώδια

Τον κίνδυνο δολιοφθοράς από τη Ρωσία σε υποθαλάσσια καλώδια «για να τιμωρήσει τα δυτικά έθνη για την υποστήριξη στην Ουκρανία», επισημαίνει ο επικεφαλής πληροφοριών του ΝΑΤΟ Ντέιβιντ Κάτλερ.

«Υπάρχουν έντονες ανησυχίες ότι η Ρωσία μπορεί να στοχεύσει υποθαλάσσια καλώδια και άλλες κρίσιμες υποδομές στην Ευρώπη και στη βόρεια Αμερική σε μια απάντηση εναντίον των εθνών που παρέχουν βοήθεια στην Ουκρανία», είπε ο Κάτλερ στους δημοσιογράφους σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Reuters.

«Οι Ρώσοι είναι πιο δραστήριοι από ό,τι τους έχουμε δει χρόνια σε αυτόν τον τομέα», ανέφερε ακόμα εξηγώντας ότι η Ρωσία χαρτογραφεί υποδομές τόσο σε ξηρά όσο και σε θάλασσα, ιδιαίτερα στον Ατλαντικό.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.