Η τουρκική ακτοφυλακή επιχειρεί να εμπλακεί σε επιχείρηση διάσωσης στην ΚάρπαθοΗ τουρκική ακτοφυλακή επιχειρεί να εμπλακεί σε επιχείρηση διάσωσης στην Κάρπαθο

Λίγες ώρες πριν από τις τουρκικές εκλογές η Άγκυρα μας στέλνει μήνυμα…Η τουρκική ακτοφυλακή έχει εμφανιστεί ανοιχτά της Καρπάθου και επιχειρεί να εμπλακεί σε επιχείρηση διάσωσης που έχει να κάνει με εμπορικό πλοίο!

Στην περιοχή έχει εμφανιστεί μία τουρκικά ακταιωρός και πληροφορίες αναφέρουν την παρουσία ακόμη δύο σκαφών της τουρκικής ακτοφυλακής.

Φορτηγό πλοίο με σημαία Τανζανίας ανέφερε μηχανική βλάβη και μετατόπιση φορτίου, στη θαλάσσια περιοχή 42 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Καρπάθου.

Στο πλοίο, που μεταφέρει αλάτι, επιβαίνουν, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, 11 μέλη αλλοδαπό πλήρωμα.

Το Λιμενικό κινητοποιήθηκε και βρέθηκε γρήγορα στην περιοχή στην οποία όμως εμφανίστηκαν και οι Τούρκοι.

Χθες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε παραβίαση από τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος και σήμερα έχουμε την τουρκική ακτοφυλακή να δίνει παρών σε μια περιοχή που δεν έχει καμία απολύτως δουλειά.
Militaire News

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.