Καταθέτει σήμερα η χήρα του Γ.Καραϊβάζ στην Εισαγγελία




Την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ

Στον ανακριτή που χειρίζεται τη δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ καταθέτει η χήρα του θύματος Σταθά Αλεξανδροπούλου Καραιϊβάζ.

Η κ. Καραϊβάζ προσήλθε στην Ευελπίδων συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα προκειμένου να καταθέσει και δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας για την τιμωρία όλων όσων ευθύνονται για τη δολοφονία του συζύγου της.

Την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Ήδη στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την πολύωρη απολογία του τα δύο αδέλφια ηλικίας 40 και 48 ετών που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στη δολοφονία.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζουν είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία. Οι ίδιοι, σύμφωνα με την υπεράσπιση τους, αμφισβητούν τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές αρχές και κάνουν λόγο για «λογικά άλματα» βάση των οποίων οδηγήθηκαν σύλληψη.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης τους, αρνήθηκαν ενώπιον του ανακριτή κάθε σχέση με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

«Οι εντολείς μου αρνούνται με κάθε τρόπο την κατηγορία. Δεν έχουν ποινικό παρελθόν με την έννοια των καταδικών», ανέφερε η δικηγόρος των κατηγορουμένων, Αθανασία Σταύρη.

Ο 48χρονος, ο οποίος δέχθηκε ερωτήσεις από τον ανακριτή για την παρουσία του λευκού βαν στην περιοχή ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποιούσε για τη διανομή φυλλαδίων επί ένα τετραήμερο τις ημέρες της δολοφονίας του δημοσιογράφου ενώ ο 40χρονος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία απολύτως εμπλοκή στο έγκλημα.

«Η οικογένεια περιμένει να βρεθούν οι πραγματικοί ηθικοί αυτουργοί, αυτοί που έδωσαν την εντολή και να πληρώσουν όσοι πρέπει να πληρώσουν», σχολίασε μιλώντας στο MEGA, η δικηγόρος της μητέρας και της αδερφής του Γιώργου Καραϊβάζ, Ρόη Παυλέα.

Από την πλευρά της υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, επισημαίνεται ότι τα τα στοιχεία που επικαλούνται οι αστυνομικές αρχές είναι ελλιπή και γίνεται λόγος για «λογικά άλματα» βάση των οποίων συνελήφθησαν τα δύο αδέλφια.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.