Π.Τσαπανίδου ΣΥΡΙΖΑ.. Στον μηχανισμό προπαγάνδας η ΝΔ» προκειμένου να βγουν άκυρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.


Π.Τσαπανίδου ΣΥΡΙΖΑ.. Στον μηχανισμό προπαγάνδας η ΝΔ» προκειμένου να βγουν άκυρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Η εκπρόσωπος τύπος του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου, η οποία με ανάρτηση της στο Twitter σήμερα το πρωί υποστήριξε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν «οδηγίες» από «τον μηχανισμό προπαγάνδας της ΝΔ» προκειμένου να βγουν άκυρα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών.

Στελνουν πλαστα sms  να διαγραψουν με στυλο το ονομα Κατρουγκαλος ειδεμη θα ειναι ακυρο το ψηφοδελτιο ,,στο ψηφοδελτιο απαγορευεται και να το τσαλακωσεις,, οχι να διαγραψεις με στυλο ,,

η αναρτηση της Ποπη Τσαπανιδου του ΣΥΡΙΖΑ
«Ο μηχανισμός προπαγάνδας της ΝΔ διακινεί «οδηγίες» για να βγουν άκυρα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών. Έφτασαν στο σημείο να  στείλουν και πλαστά SMS. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποβάλει μήνυση και θα προσφύγει στην δίωξη ηλεκτρονικού, για απόπειρα αλλοίωσης των εκλογών».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.