Καταγγελία εργαζομένων ΟΑΕΔ: «Ο διοικητής κατασπαταλά χρήματα για την προβολή του ιδίου και της κυβέρνησης»


Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων ΟΑΕΔ (νυν ΔΥΠΑ) καταγγέλλουν πως ο διοικητής Σπύρος Πρωτοψάλτης συμμετέχει στην προεκλογική καμπάνια των γαλάζιων με χρήματα που προορίζονται για τους άνεργους πολίτες.

Διαβάστε αναλυτικά την καταγγελία της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων του ΟΑΕΔ:

Εδώ και καιρό έχουμε επισημάνει και καυτηριάσει τη δράση του Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Πρωτοψάλτη, ο οποίος «χρησιμοποιεί» πόρους του ΟΑΕΔ που προορίζονται για τους ανέργους, προκειμένου να στηρίξει την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ.

Είδαμε παρέλαση στελεχών της ΝΔ στις Ημέρες Καριέρας, είδαμε να εγκρίνονται 7,2 εκ. ευρώ για διαφημιστική προβολή, είδαμε προνομιακή αντιμετώπιση δήμων που πρόσκεινται στη ΝΔ, είδαμε κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε καθημερινή βάση, είδαμε να πληρώνει ο ΟΑΕΔ πρόστιμο για παράβαση του ΚΟΚ (υπέρβαση ορίου ταχύτητας), είδαμε τεράστιες αυξήσεις στον μισθό του Διοικητή, εσχάτως όμως, είδαμε την Πέμπτη 4 Μαΐου, δυο εβδομάδες πριν τις εθνικές εκλογές, τη συμμετοχή του Διοικητή του ΟΑΕΔ με χρήματα του ΟΑΕΔ σε κομματική εκδήλωση της ΝΟΔΕ (Κομματική Οργάνωση της ΝΔ) Αχαΐας.

Ανερυθρίαστα και αλαζονικά ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, ο διοικητής που έχει στην αρμοδιότητά του τη στήριξη των ανέργων, χρησιμοποιεί τον Οργανισμό και τους ανέργους για προσωπική και κομματική στήριξη. Την ώρα που επιβάλλει ποινές διαγραφής στους ανέργους μέχρι και 2 χρόνια από τον ΟΑΕΔ, την ίδια ώρα κατασπαταλάει τα χρήματα που προορίζονται για αυτούς σε διαφημιστική προβολή του ιδίου και της κυβέρνησης.

Αιδώς Αργείοι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.