Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω - Νεκρή μια 82χρονη γυναίκα και ο σκύλος της




Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε υπόγειο πολυκατοικίας στο Αιγάλεω, στην οδό Ανδρέα Μιαούλη. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης οι πυροσβέστες εντόπισαν μια γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της και η οποία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, η 82χρονη γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα όρασης τελευταία, ζούσε μόνη της μαζί με ένα σκυλί που πέθανε και αυτό από αναθυμιάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πυρκαγιά φέρεται να ξέσπασε στο υπνοδωμάτιο.

    Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε υπόγειο διαμέρισμα επί της οδού Ανδρέα Μιαούλη, στο #Αιγάλεω.
    🚒🚒Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
    — Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 17, 2023
Zougla.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.