Εκλογές 2023 - Έπεσε το σύστημα του ΥΠΕΣ με τα τάμπλετ


Δεν έχουν δώσει μέχρι αυτή την ώρα ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές αν και είχαν ανακοινώσει συγκεκριμένες ώρες ενημέρωσης
Σε επιτελικό φιάσκο εξελίσσεται το σύστημα του ΥΠΕΣ καθώς, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει δοθεί καμιά πληροφορία για το ποσοστό συμμετοχής των πολιτών στην εκλογική διαδικασία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σύστημα με τα τάμπλετ έχει σοβαρά προβλήματα και γι΄αυτό δεν υπάρχει καμιά πληροφορία εδώ και 2,5 ώρες αν και το ΥΠΕΣ είχε ανακοινώσει ότι η πρώτη ενημέρωση για τη συμμετοχή των πολιτών θα δινόταν στις 10:30 το πρωί.

Μάλιστα, πανηγύριζαν προκαταβολικά υποστηρίζοντας ότι για πρώτη φορά θα γνωρίζουμε πριν κλείσουν οι κάλπες το ποσοστό συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία σε τρεις διαφορετικές ώρες, 10.30 π.μ., 13.30 μ.μ. και 16.30 μ.μ. 

Όπως υποστήριζαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα στείλουν στο υπουργείο Εσωτερικών στοιχεία συμμετοχής στην ψηφοφορία, τα οποία θα ανακοινώνονται ομαδοποιημένα, ανά Περιφέρεια ή συνολικά για την επικράτεια, σύμφωνα με τη Singular Logic.
 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.


Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.