Καλλιθέα..Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανασιμα κοριτσάκι 13 ετών



Καλλιθέα..Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανασιμα κοριτσάκι 13 ετών 

Ένα κορίτσι μόλις 13 ετών άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι στην Καλλιθέα όταν το χτύπησε αυτοκίνητο.

Το τραγικό περιστατικό έγινε στις δυο και μισή το μεσημέρι όταν ένας 32χρονος οδηγός χτύπησε το παιδί στη συμβολή της λεωφόρου Θησέως με την οδό Σπάρτης. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το παιδί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να κρατήσουν στη ζωή την 13χρονη χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς λίγο αργότερα διαπίστωσαν το θάνατο του. Ο οδηγός του αυτοκινήτου 32 ετών συνελήφθη ενώ υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Καλλιθέας, το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς την παραλιακή λεωφόρο ενώ το 13χρονο κορίτσι, την στιγμή της σύγκρουσης, ήταν στη μέση της λεωφόρου Θησέως και έτσι δεν πρόλαβε να διασχίσει τον δρόμο.

Αυτή την ώρα στην τροχαία Καλλιθέας οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από μάρτυρες αλλά και από τον οδηγό του αυτοκινήτου ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοι τους αναζητούν εικόνα από κάμερες ασφαλείας προκειμένου να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να διαπιστώσουν αν ο οδηγός του αυτοκινήτου παραβίασε το φανάρι ή το μικρό κορίτσι πέρασε τον δρόμο πριν ανάψει το «πράσινο». 
neakallithea.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.