Ηλικιωμένος στη Χαλκιδική χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό - Συγκέντρωση συμπαράστασης από τους κατοίκους |


 


  Στο ίδιο σπίτι μένει ο εγγονός του, ο οποίος έχει προβλήματα υγείας.

Συγκέντρωση συμπαράστασης θα πραγματοποιήσουν σήμερα κάτοικοι στα Φλογητά Χαλκιδικής, έξω από σπίτι 81χρονου, ο οποίος χάνει το σπίτι του, που αποτελεί πρώτη κατοικία, σε πλειστηριασμό επειδή είχε μπει εγγυητή σε δάνειο του γιου του.

Ο δανειολήπτης είχε αποπληρώσει τα 100.000 από τα 150.000 ευρώ του δανείου αλλά δεν μπόρεσε να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις δόσεις επειδή έμεινε άνεργος, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Αντιμέτωπος με τον εφιάλτη

Ο 81χρονος, που στο παρελθόν είχε πέσει θύμα εργατικού ατυχήματος σε οικοδομή κι έχει έχασε το πόδι του, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με τον εφιάλτη, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να τον πετάξουν στον δρόμο.

Μάλιστα, στο ίδιο σπίτι μένει ο εγγονός του, ο οποίος έχει προβλήματα υγείας.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.