Στα άκρα η προεκλογική αντιπαράθεση ..Αντάλλαξαν τα ""βέλη "" τους Αντώναρος -Παπαδημητρίου!!


 

 




«Έγραψε» η πρωινή τηλεοπτική αντιπαράθεση Μπάμπη Παπαδημητρίου - Ευάγγελου Αντώναρου με τος δύο υποψήφιους βουλευτές να ανταλλάσσουν φαρμακερά βέλη.

Οι «μπηχτές» ξεκίνησαν από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας που σχολίασε με δηκτικό τρόπο τη συμμετοχή του Ευάγγελου Αντώναρου λέγοντας: «Μεγάλη Πέμπτη είναι η ημέρα του Ιούδα σας συμβουλεύω να πάτε εκκλησία».


Ο Ευάγγελος Αντώναρος αντέδρασε σημειώνοντας «δεν χρειάζομαι την συμβουλή σας» και το τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΪ πήρε «φωτιά». «Αφήστε τα παιχνίδια, είμαι έμπειρος, αφήστε τους υπαινιγμούς» πρόσθεσε ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος της Κουμουνδούρου. με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου απτόητο να κατηγορεί τον πρώην «γαλάζιο» κυβερνητικό εκπρόσωπο ότι εξαγοράστηκε από την αξιωματική αντιπολίτευση και τον ε. Αντώναρο να απαντά: «Εμένα κανείς δεν με εξαγοράζει».

Η αντιπαράθεση των δύο υποψήφιων βουλευτών συνεχίστηκε σε έντονο ύφος με τον Ευάγγελο Αντώναρο να αποκηρύσσει τις στάμπες «καραμανλικός, παπανδρεϊκός» δηλώντας πως έχει τις απόψεις του και τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να εξαπολύει τα βέλη του λέγοντας «έχετε πλασαριστεί σε μια αργόσχολη στάση στο Κολωνάκι κάθε πρωί ως εκπρόσωπος του Καραμανλή, δεν έχετε ποτέ διαψεύσει».

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε το συνομιλητή του «βρωμερό», «υβριστικό» και «συκοφάντης» και επανέλαβε «κανείς δεν με εξαγοράζει» με τον «γαλάζιο» βουλευτή να σημειώνει «δεν εξαγοράζει εσάς αλλά την εικόνα του ανθρώπου που βρίζει από το πρωί ως το βράδυ τον Μητσοτάκη».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.