«ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ!» ΜΕΓΑΛΕΣ αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τσεχία...Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ !!

 




Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ξανά στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για να διαμαρτυρηθούν για τον υψηλό πληθωρισμό και να ζητήσουν την παραίτη...


Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν ξανά στην πρωτεύουσα της Τσεχίας για να διαμαρτυρηθούν για τον υψηλό πληθωρισμό και να ζητήσουν την παραίτηση της κυβέρνησης.

Ήταν το δεύτερο συλλαλητήριο στην πλατεία Wenceslas της Πράγας από τις αρχές Μαρτίου με διοργανωτή το κόμμα PRO “κατά της φτώχειας”.

Οι διαδηλωτές κατηγόρησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση και την τσεχική κυβέρνηση για την εκτίναξη του πληθωρισμού και κάλεσαν τον πεντακομματικό συνασπισμό να παραιτηθεί.«Θέλουμε την παραίτηση της κυβέρνησης», είπε ο Jindrich Rajchl, δικηγόρος και πρώην αναπληρωτής επικεφαλής της τσεχικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Ο πληθωρισμός υποχώρησε στο 15% τον Μάρτιο, από 16,7% τον Φεβρουάριο και 17,5% τον προηγούμενο μήνα.

    March against poverty, Wenceslas Square, Prague, Czech Republic.
    Live stream: https://t.co/D8aflMjyMq
    Live cam: https://t.co/FkxGyj5V0p#czechia #Protests #antigovernmentprotest #Prague pic.twitter.com/ASquWI48sc
    — John Spectator (@johnspectator) April 16, 2023


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.