Πότε θα πληρωθούν οι συνδεδεμένες ζωικής παραγωγής από τον ΟΠΕΚΕΠΕΜέχρι τα τέλη Απριλίου αναμένονται οι πληρωμές του πακέτου των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής, ενώ έως την πρώτη βδομάδα του Μαΐου θα έχουν ολοκληρωθεί και οι πληρωμές των συνδεδεμένων της φυτικής παραγωγής και των ειδικών καθεστώτων, σε όσους δεν έχουν καταβληθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφορικά με τις πληρωμές των συνδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής, ο Οργανισμός έχει παραλάβει τα στοιχεία παραδόσεων γάλακτος κλπ και θα προβεί στην πληρωμή τους μέχρι τέλους της επόμενης εβδομάδας.
Σε ότι αφορά τις πληρωμές συνδεδεμένων φυτικής παραγωγής και ειδικής ενίσχυσης βάμβακος, σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ενσωματώνονται στοιχεία ελέγχων τηλεπισκόπισης και επιτόπιων και από την επόμενη εβδομάδα και μέχρι 5 Μαΐου θα γίνουν σε παραγωγούς προοδευτικά:

πληρωμές των υπολοίπων συνδεδεμένων ενισχύσεων φυτικής παραγωγής
συμπληρωματικές πληρωμές συνδεμένων σε όσα προϊόντα φυτικής ήδη έγιναν
συμπληρωματικές πληρωμές της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος.
Από τις 4 έως τις 13 Απριλίου, ο ΟΠΕΚΕΠΕ πλήρωσε συνδεδεμένες ενισχύσεις φυτικής παραγωγής της περιόδου 2022 ύψους 296 εκατ. ευρώ σε 225.000 παραγωγούς.

Να σημειωθεί ότι εκκρεμεί η πληρωμής της συνδεδεμένης της μαύρης κορινθιακής σταφίδας, η οποία για το έτος ενίσχυσης 2022, καθορίζεται στα 561 ευρώ/εκτάριο (56,1 ευρώ/στρέμμα).


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.