Δύο νεκροί απο ηλεκτρικά πατίνια


 




Δύο τραγικά περιστατικά σημειώθηκαν στην άσφαλτο μέσα σε λίγα 24ωρα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα σε Πάρο και Μύκονο. Τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης (18/4), λίγο μετά τις 10:00 σημειώθηκε τροχαίο στο νησί της Πάρου, όταν ένας 60χρονος παρέσυρε και σκότωσε έναν 26χρονο νεαρό αλβανικής καταγωγής, ο οποίος οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι. Το τροχαίο σημειώθηκε στην περιοχή του Αμπελά στην Πάρο. Ο νεαρός οδηγός του ηλεκτρινού πατινιού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ωστόσο τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.
Νεκρός 42χρονος και Μύκονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα (16/4), είχε σημειωθεί ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα, αυτή τη φορά στο νησί της Μυκόνου. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας 22χρονος αλλοδαπός παρέσυρε έναν 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων συνελήφθησαν.

Σημειώνεται ότι τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες των τροχαίων δυστυχημάτων ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και το αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.