Νατοϊκός χάρτης παρουσιάζει την Κύπρο ΔΙΧΟΤΟΜΗΜΕΝΗ!!


 


 Αφορμή να πανηγυρίσουν βρήκαν τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο λόγος αυτή τη φορά δεν είναι η Ελλάδα, αλλά τα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου. Αιτία είναι μια ανάρτηση που έγινε στον νατοϊκό λογαριασμό της Φινλανδίας στο Twitter.


“Κι έτσι ο χάρτης έγινε όλος πράσινος. Ειλικρινείς ευχαριστίες στους 30 συμμάχους που επικύρωσαν την υποψηφιότητα της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ”, γράφει η ανάρτηση, η οποία συνοδεύεται από τον χάρτη της Ευρώπης με τις νατοϊκές χώρες χρωματισμένες με πράσινο. Στον χάρτη, στο νησί της Κύπρου φαίνεται μια διαχωριστική γραμμή που χωρίζει το νησί στα δύο.

Αυτό φαίνεται πως ήταν αρκετό για να φέρει χαμόγελα στην Τουρκία, καθώς το γεγονός πως το συγκεκριμένο tweet, έγινε retweet από τον επίσημο λογαριασμό του ΝΑΤΟ, έφερε μερικούς, μεταξύ των οποίων και οι Milliyet και Kıbrıs Gazetesi στο σημείο να πουν ότι “φάνηκε η ‘Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου'” σε χάρτη που κοινοποίησε η Φινλανδία, θέλοντας προφανώς έτσι να κάνουν μια νύξη για αναγνώριση.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.