Πλοίο που ανήκε σε γερμανική ΜΚΟ και μετέφερε μετανάστες βυθίστηκε στην κεντρική Μεσόγειο!


 


  Τουλάχιστον 18 μετανάστες αγνοούνται έπειτα από νέο ναυάγιο που σημειώθηκε στην κεντρική Μεσόγειο, σε περιοχή έρευνας και διάσωσης της Μάλτας, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

Το πλοίο Nadir που ανήκει σε γερμανική ΜΚΟ Resqship εντόπισε και διέσωσε 22 μετανάστες που επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο του ναυαγίου. Τους μετέφερε στο νησί της Λαμπεντούζα και, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι έχουν καταγωγή από την υποσαχάρια Αφρική.

Όπως είπαν στους άνδρες και στις γυναίκες που τους πρόσφεραν φαγητό και στους γιατρούς που τους εξέτασαν, χθες Σάββατο (8.4.2023) το απόγευμα επιβιβάσθηκαν σε πλοιάριο μήκους επτά μέτρων, το οποίο σάλπαρε από την πόλη Σφαξ της Τυνησίας.

Το πλοιάριο, κατασκευασμένο κυρίως από σίδερο, ναυάγησε περίπου στα μισά του ταξιδιού και τους διασωθέντες μετέφερε στην ξηρά η γερμανική ΜΚΟ.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.