Καλαμαριά: Μαθητές λένε «ποτέ ξανά» για το δυστύχημα στα Τέμπη – Λευκά μπαλόνια με τα ονόματα των θυμάτων



Καλαμαριά: Μαθητές λένε «ποτέ ξανά» για το δυστύχημα στα Τέμπη – Λευκά μπαλόνια με τα ονόματα των θυμάτων

Μαθητές όλων των βαθμίδων συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην πλατεία Καλαμαριάς, διατρανώνοντας τη φωνή τους για την τραγωδία των Τεμπών, με το κεντρικό σύνθημα «ποτέ ξανά».

Στα χέρια τους κρατούν πανό, πλακάτ, έργα τα οποία εμπνεύστηκαν από το σιδηροδρομικό δυστύχημα, ενώ φορτισμένα συναισθήματα προκαλούν τα 57 λευκά μπαλόνια στα οποία σε κάθε ένα από αυτά αναγράφεται το όνομα και η ηλικία όλων των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα στις ράγες στις 28 Φεβρουαρίου, ώρα 23.21.

Η εκδήλωση μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έκθεση ζωγραφικής με έργα μαθητών, απαγγελία λογοτεχνικών έργων, ζωντανή μουσική, ειδικά επιλεγμένα τραγούδια αλλά και εικαστικά δρώμενα.

Οι γονείς από την πλευρά τους αναφέρουν ότι «η θλίψη μας γίνεται οργή και η οργή μετατρέπεται σε διεκδίκηση για την ασφάλεια όλων μας και κυρίως των παιδιών μας», ενώ όλοι μαζί τήρησαν ενός λεπτού σιγή.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.