Απαράδεκτη και ανάρμοστη δήλωση του Κ.Μητσοτάκη στην εορτή του Πάσχα !!

 

 



Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι

 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΤΕΡΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ....ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ;;ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ , ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ;; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΥΤΕ ΑΡΝΙ , ΗΗ ΚΑΤΣΙΚΙ;;;;

 Στην Τήνο περνάει την Κυριακή του Πάσχα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, εύχεται «χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο σε εσάς και τις οικογένειές σας».

«Και τώρα ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με το αρνί και το κοκορέτσι. Να περνάτε καλά, χρόνια πολλά» καταλήγει
.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου παρακολούθησε την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου Τήνου.

Νωρίτερα, στο μήνυμά του για το φετινό Πάσχα, είχε αναφερθεί στην τραγωδία από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη αλλά και στην αισιοδοξία και την ελπίδα για μία καλύτερη Ελλάδα.

Όπως σημείωσε «η σκέψη μας, αναπόφευκτα, στρέφεται στους συγγενείς της μεγάλης τραγωδίας των Τεμπών. Εύχομαι από καρδιάς η Μεγαλόχαρη να τους δίνει δύναμη, διότι αυτοί σηκώνουν τον μεγαλύτερο σταυρό». Υπενθυμίζοντας, όμως, ότι «τον Γολγοθά ακολουθεί πάντα η Ανάσταση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την ευχή «το φετινό Πάσχα ας γίνει αφετηρία αισιοδοξίας και ελπίδας για μία καλύτερη Ελλάδα, μία πιο ισχυρή πατρίδα, με περισσότερη κοινωνική συνοχή, πρωτίστως με φροντίδα για τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.