Πυρκαγιά σε δασική έκταση στα Μέθανα- Ενίσχυσε τις δυνάμεις της η Πυροσβεστική






Η Πυροσβεστική συνεχίζει το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση στα Μέθανα.Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 13:15 σε δασική έκταση κοντά στην περιοχή Μεγάλο Ποτάμι και δεν υπάρχουν αναφορές ότι κινδυνεύουν κατοικίες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική υπάρχουν διάσπαρτες μικρές εστίες οι οποίες όμως βρίσκονται σε δύσβατες περιοχές.

Μάλιστα η Πυροσβεστική προχώρησε σε ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 14 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος ενώ παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες του Δήμου. Κατά την διάρκεια της ημέρας επιχείρησαν 5 αεροσκάφη.

zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.