Έκτακτο δελτίο κακοκαιρίας από την ΕΜΥ


 




Κυριακή του Πάσχα με κακοκαιρία αναμένεται η φετινή, καθώς η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού το οποίο προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα από σήμερα το απόγευμα έως και αύριο Δευτέρα του Πάσχα.

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα αναμένονται έντονα φαινόμενα στο Ιόνιο και τη Δευτέρα του Πάσχα στη Μακεδονία.

Το έκτακτο δελτίο προανήγγειλε ο σε σχετική ανάρτησή του στο Twitter, ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς ο οποίος έγραψε: «Σήμερα το απόγευμα, έντονα φαινόμενα στο Ιόνιο και αύριο σε Μακεδονία. Η βάρδια της ΕΜΥ, σε λίγο, θα εκδώσει έκτακτο δελτίο επιδείνωσης».

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ:

Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη δυτική και κατά τόπους στη βόρεια χώρα από σήμερα Κυριακή (16-04-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (17-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από ενισχυμένους ανέμους και πιθανώς χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Α. Σήμερα Κυριακή (16-04-2023)

α) από τις απογευματινές ώρες στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Τη νύχτα τα φαινόμενα στην Ήπειρο και τη δυτική Στερεά θα εξασθενήσουν.

Β. Αύριο Δευτέρα (17-04-2023)

α) μέχρι τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο, στη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική Στερεά.

β) μέχρι το απόγευμα στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.