Εν αναμονή πληρωμής οι κτηνοτρόφοι από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για το βόειο κρέαςΕν αναμονή της πληρωμής του πακέτου των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι, που σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 30 Απριλίου 2023

Στο μεταξύ, καθορίστηκε με ΥΑ που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και το ποσό που θα δοθεί στη συνδεδεμένη ενίσχυση στο βόειο κρέας.
Ειδικότερα, το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης στο ποσό καθορίζεται στα 114 ευρώ ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο, για το έτος ενίσχυσης 2022.

Να σημειωθεί ότι η πληρωμή των συνδεδεμένων ενισχύσεων ζωικής παραγωγής, αναμένεται μετά την ολοκλήρωση του υπολογισμού των ποσών, μετά την επεξεργασία των στοιχείων παραδόσεων γάλακτος κλπ.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ, μέχρι τις 5 Μαΐου θα γίνουν σε παραγωγούς προοδευτικά πληρωμές των υπολοίπων συνδεδεμένων ενισχύσεων φυτικής παραγωγής, συμπληρωματικές πληρωμές συνδεμένων σε όσα προϊόντα φυτικής ήδη έγιναν, καθώς και συμπληρωματικές πληρωμές της ειδικής ενίσχυσης βάμβακος.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.