Βερολίνο ..Διαδηλωτές έχουν κλείσει κεντρικές διασταυρώσεις -

  

Βερολίνο ..Διαδηλωτές έχουν κλείσει κεντρικές διασταυρώσεις -

Σε περισσότερα από 30 σημεία του Βερολίνου βρίσκονται τις τελευταίες ώρες σε εξέλιξη δράσεις της οργάνωσης «Τελευταία Γενιά» (Letzte Generation), προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην οδική κυκλοφορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, τουλάχιστον 500 αστυνομικοί και ένα ελικόπτερο συμμετέχουν στην επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας.

Την περασμένη εβδομάδα η οργάνωση ανακοίνωσε ότι από σήμερα θα προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το Βερολίνο, προειδοποιώντας ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν θα σταματήσουν εάν η κυβέρνηση δεν ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, μεταξύ άλλων για πλήρη εγκατάλειψη των ορυκτών καυσίμων από το 2030 και κατάργηση εντός επτά ετών των κινητήρων εσωτερικής καύσης για τα αυτοκίνητα και των καυστήρων θέρμανσης που λειτουργούν με πετρέλαιο και φυσικό αέριο.

Οι δράσεις της οργάνωσης αφορούν συνήθως ακτιβιστές οι οποίοι κολλούν τα χέρια τους στο οδόστρωμα, καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα δύσκολη και χρονοβόρα την απομάκρυνσή τους από το σημείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.