Όχημα που μετέφερε μετανάστες συγκρούστηκε με αυτοκίνητο στον Έβρο!


 




Πολύνεκρο τροχαίο έγινε στον Έβρο το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι πέντε νεκροί και επτά σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το τροχαίο σημειώθηκε στο 59ο χλμ. στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν το αυτοκίνητο που μετέφερε δέκα παράτυπους μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος, ο οποίος επέστρεφε από την εργασία του.

Από τη σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί τέσσερις από τους επιβαίνοντες μετανάστες, ενώ οι υπόλοιποι έξι, καθώς και ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης, σε βαριά κατάσταση. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο 45χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που ήταν ιδιαίτερα δύσκολος αφού από τη σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιος από τους επιβαίνοντες στο όχημα που μετέφερε τους μετανάστες είναι ο διακινητής.
 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.