Λεωφορείο του ΟΑΣΘ έπιασε φωτιά σε τερματικό σταθμό, ευτυχώς κανένας τραυματίας!!


 


Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη φωτιά που εκδηλώθηκε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που ήταν παρκαρισμένο σε τερματικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη και καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το μόνο θετικό είναι πως δεν υπήρξαν τραυματίες. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ενώ εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν επιβάτες μέσα. Οι παρακάτω εικόνες επαναφέρουν στο προσκήνιο το θέμα της συντήρησης και του στόλου των λεωφορείων συνολικά, με τα περισσότερα να έχουν εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα.

Πιο αναλυτικά, στις φλόγες τυλίχθηκε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ, στην Νεα Ελβετία της Χαριλάου υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες και επικρατεί αναστάτωση. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.