Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες εστιατορίου σε πεζόδρομο της παλιάς πόλης - Δύο τραυματίες



Χανιά: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θαμώνες εστιατορίου σε πεζόδρομο της παλιάς πόλης - Δύο τραυματίες

Παρ’ ολίγον τραγωδία το απόγευμα του Σαββάτου στην παλιά πόλη των Χανίων, όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στα τραπεζοκαθίσματα επιχείρησης εστίασης ενώ καθόταν αρκετός κόσμος και υπήρχαν και πολλοί που περπατούσαν στους πεζόδρομους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην συμβολή των πεζόδρομων Χρυσάνθου Επισκόπου και Καλλινίκου Σαρπάκη, όταν ηλικιωμένος οδηγός ο οποίος είναι άγνωστο γιατί κινείτο στον πεζόδρομο, χάνοντας τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, έπεσε πάνω στα τραπεζοκαθίσματα ενώ υπήρχαν θαμώνες.

Όπως ήταν επόμενο, επικράτησε πανικός, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέβη στο σημείο παρέλαβε δυο γυναίκες εκ των οποίων η μια υπάλληλος του καταστήματος και τις μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν αφενός τον λόγο για τον οποίο ο ηλικιωμένος οδηγός κινήθηκε μέσα στον πεζόδρομο και αφετέρου τι συνέβη και προκλήθηκε το τροχαίο ατύχημα.

Πηγή: flashnews.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.