Στη «γωνία» η κυβέρνηση από τις δηλώσεις Τζανερίκου και νέες αποκαλύψεις από τον Γιάννη Μαντζουράνη



Στη «γωνία» η κυβέρνηση από τις δηλώσεις Τζανερίκου και νέες αποκαλύψεις από τον Γιάννη Μαντζουράνη

Απρόβλεπτες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου Χ.Τζανερίκου για την κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη.

Ο Γιάννης Μαντζουράνης υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών έκανε νέες αποκαλύψεις  στο Kontra24  στην εκπμπή της  Αναστασίας Γιάμαλη.

Ο κ.Μαντζουράνης μεταξύ άλλων είπ:

– Υπήρξε επαφή τηλεφωνική ή διά ζώσης του κ. Τζανερρίκου και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη;

– Συναντήθηκαν τέσσερις γυναίκες μέλη του Αρείου Πάγου σε οικία στην περιοχή του Παπάγου για να συζητήσουν την διαδικασία αντιμετώπισης της επίμαχης υπόθεσης από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο οι τρεις εξ’ αυτών θα συμμετέχουν στην ολομέλεια του μετά την ψήφιση της τροπολογίας Βορίδη;

– Εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του κ. Τζανερρίκου ότι του υποσχέθηκαν διορισμό σε Ανεξάρτητη Αρχή μετά την συνταξιοδότηση του, έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα, όπως αθέμιτη επιρροή σε δικαστές, πρόκληση και προσφορά σε τέλεση εγκλήματος, δωροληψία και δωροδοκία Δικαστή, δεδομένου ότι η υπόσχεση οποιασδήποτε φύσης αθέμιτου ωφελήματος σε δικαστή στοιχειοθετεί το έγκλημα, που προβλέπεται και τιμωρείται στις διατάξεις του άρθρου 237 π.κ.

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα τι θα πράξει η εισαγγελική αρχή, θα διατάξει προκαταρτική εξέταση ή όχι;
Από Militaire News 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.