Οι συμμορίες ανηλίκων θεριεύουν,,ανήλικοι συνελήφθησαμ για ξυλοδαρμό και επίθεση με σουγιά στην Κηφισιά


 


  Την επίθεση βιντεοσκοπούσαν από το κινητό τους τηλέφωνο.

Στη σύλληψη δυο ανηλίκων 15 και 14 ετών προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς οι οποίοι αφού προσέγγισαν δυο άλλους ανήλικους 14 και 12 ετών στην περιοχή της Κηφισιάς τους ζήτησαν να αποχωρήσουν από το σημείο που βρίσκονταν.

Σύμφωνα με το SKAI, οι ανήλικοι δεν δίστασαν να απειλήσουν τον 12χρονο με σουγιά και σιδερογροθιά και να τον αναγκάσουν να πει υβριστικές για τον ίδιο φράσεις. Στη συνέχεια τον χτύπησαν με λακτίσματα και γροθιά στα πλευρά και στο κεφάλι. Όλη την επίθεση μάλιστα την βιντεοσκοπούσαν από το κινητό τους τηλέφωνο.

Οι δυο ανήλικοι δράστες κατηγορούνται για σωματική βλάβη, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και για μη έκδοση αστυνομικής ταυτότητας ενώ οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.