Διερεύνηση πιθανοτήτων από την Ινδία για αγορά ρωσσικού αργού πετρελαίου πάνω από το πλαφόν


 


 Η Ινδία θα διερευνήσει την πιθανότητα αγοράς ρωσικού αργού πετρελαίου κοντά ή πέρα ​​από το ανώτατο όριο τιμών το οποίο επέβαλαν οι G-7, δήλωσε η υπουργός Οικονομικών της Ινδίας Nirmala Sitharaman.

«Έχουμε μεγάλο πληθυσμό και επομένως πρέπει επίσης να εξετάσουμε τις τιμές που θα είναι προσιτές για εμάς», είπε η Sitharaman σε συνέντευξή της το Σάββατο στην Ουάσιγκτον, όπου συμμετείχε στις εαρινές συνεδριάσεις του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Η Ινδία θα αναζητά συνεχώς την «καλύτερη συμφωνία», καθώς εισάγει σχεδόν το 80% των αναγκών του σε αργό πετρέλαιο, ανέφερε η Sitharaman.

Η Ινδία, μαζί με την Κίνα, έχει αναδειχθεί ως ένας από τους βασικούς αγοραστές του ρωσικού αργού.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.