Ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε τοπικά γραφεία του κόμματος AKP στα Άδανα της Τουρκίας.




Σύμφωνα με πληροφορίες του cnnturk, δεν υπάρχει κανένας τραυματίας. 

https://twitter.com/gercekgundem/status/1649060752639049729?

Ο ύποπτος, ο οποίος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον του κτιρίου, το οποίο εκκενώθηκε προληπτικά, όπου ήταν αναρτημένη η πινακίδα και οι σημαίες του κόμματος, συνελήφθη από ομάδες αστυνομικών.

Ο ύποπτος, το όνομα του οποίου είναι E.K., οδηγήθηκε στη Διεύθυνση Ασφαλείας.
Ο Νουμάν Κουρτουλμούς του κόμματος ΑΚ δήλωσε στο CNN TÜRK:

«Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες. Το άτομο που έκανε την επίθεση βρίσκεται αυτή τη στιγμή υπό κράτηση. Οι λεπτομέρειες του περιστατικού θα αποκαλυφθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλοι πρέπει να καταδικάσουμε αυτό το περιστατικό. Μπορεί να υπάρξουν τέτοιες προκλήσεις αυτή την περίοδο που πλησιάζουν οι εκλογές και οι υποψήφιοι ανταγωνίζονται.

Το έθνος μας πρέπει να είναι ευαίσθητο απέναντι σε αυτές. Καταδικάζουμε την επίθεση πολύ ξεκάθαρα και έντονα. Η επίθεση δεν στρεφόταν κατά της ταυτότητας του κόμματος ΑΚ αλλά κατά της δημοκρατίας της Τουρκίας.  Ως πολιτικοί, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στις προκλήσεις». 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.