Κοινή εμφάνιση Μητσοτάκη Καραμανλή Σαμαρά στην εκδήλωση για την είσοδο της Ελλάδος στην ΕΟΚ στις 9 Μαϊου


 

Τ

 

Κοινή παρουσία Μητσοτάκη, Καραμανλή και Σαμαρά, σε ένα μεγάλο event που θα σηματοδοτεί την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας που προγραμματίζεται για τις 9 Μαΐου σε εκδήλωση για την επέτειο της υπογραφής ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ, αποκαλύπτει το «Θεωρείο» του Σταύρου Παπαντωνίου στην «Καθημερινή».

Ο πρωθυπουργός, όντως, επικοινώνησε με τους δυο πρώην πρωθυπουργούς και αρχηγούς της ΝΔ, τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, και τους πρότεινε να είναι και οι τρεις στην εκδήλωση, με τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά να βρίσκουν την πρόταση θεσμική και να την αποδέχονται χωρίς συζήτηση.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραιτήτως, αυτό που σημειώνει το «Θεωρείο», πως «εκτός απροόπτου, θα τους δούμε να εναλλάσσονται στο βήμα δίνοντας ένα μήνυμα ενότητας, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με δυο πρώην πρωθυπουργούς σε ρόλο θεματοφύλακα της παράταξης».

Μπορεί, πχ, ο Κώστας Καραμανλής να μην αναφερθεί στις αρχές της Νέας Δημοκρατίας του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που εκ των πραγμάτων έρχονται σε αντίθεση με τις αρχές της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη;

Δύσκολο μας φαίνεται, αν δεν θέλει να αρθεί το μήνυμα που επεδίωξε να περάσει με την αποχώρησή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και τη δήλωσή του περί ολοκλήρωσης του κοινοβουλευτικού του βίου!

ΥΓ1: Πληροφορούμαστε πως ο Κώστας Καραμανλής άλλαξε την αρχική του απόφαση και δεν αποκλείει να παραστεί στην προεκλογική ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη–εκείνο που αποκλείει (ακόμα;) είναι να απευθύνει χαιρετισμό.

ΥΓ2: «Εκεί θα είναι οι ψηφοφόροι μου», λέει χαρακτηριστικά σε συνομιλητές του ο πρώην πρωθυπουργός. Επιβεβαιώνοντας όσους τονίζουν πως «από τον κοινοβουλευτικό βίο είπε πως αποχώρησε, όχι από τον πολιτικό»!

Βασίλης Σκουρής

 iEidiseis.gr 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.