Νέα στάση εργασίας στα λεωφορεία αύριο Τρίτη 4/4 από την έναρξη του ωραρίου εργασίας εως τις 9 το πρωϊ και από τις 9 το βράδυ έως την λήξη της βάρδιας!


 


 Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ στην αρχή και τη λήξη του ωραρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση της έκτακτης συνεδρίασης του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ, τα οδικά μέσα της Αθήνας θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ καθώς θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη του ωραρίου.

Οπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους, ζητούν από την κυβέρνηση να τηρήσει τις δεσμεύσεις της ως προς τις νομοθετικές ρυθμίσεις που αναμένει ο κλάδος επαναλαμβάνοντας και το αίτημά τους για άμεση ανανέωση του στόλου των λεωφορείων της πρωτεύουσας.

Να σημειωθεί ότι προκειμένου να εκκινήσουν τα δρομολόγια στις 9 το πρωί της Τρίτης, τα οχήματα θα βγουν από τα αμαξοστάσια στις 8.30 π.μ.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.