Πάτρα: Ψάρεψαν καρχαριοειδές 3 μέτρωνΠάτρα: Ψάρεψαν καρχαριοειδές 3 μέτρων

Μόνο να βρεθεί στα δίχτυα τους καρχαρίας δεν περίμεναν οι ψαράδες που είχαν βγει ανοιχτά του κορινθιακού κόλπου για ψάρεμα.

Όταν αντιλήφθηκαν πως έπεσε στα δίχτυα τους το κήτος κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να το ανεβάσουν πάνω στο ψαροκάικο.

Ο μήκους τριών μέτρων καρχαρίας πιάστηκε στο ύψος της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο ιχθυοπωλείο του Ερμή Μπετιχαβά, στην οδό Σώμερσετ 110, στο Ρίο.

Δεκάδες πολίτες πέρασαν από το σημείο για να δουν τον τεράστιο καρχαρία και κάποιοι βεβαίως για να αγοράσουν ένα κομμάτι του για το μεσημβρινό τραπέζι!

Πηγή: Tempo24

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.