Πυροβολισμοί στην μικρή πόλη Ντέιντεβιλ της Αλαμπάμα, με τέσσερις νεκρούς και περίπου 20 τραυματίες!


 


 Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 20 τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς που σημειώθηκε τη νύχτα του Σαββάτου (τοπική ώρα) στη μικρή πόλη Ντέιντεβιλ της Αλαμπάμα, όπως ανέφερε σήμερα τοπικός τηλεοπτικός σταθμός, που επικαλείται ερευνητές στο σημείο και ανακοίνωση της Υπηρεσίας Επιβολής του Νόμου της Αλαμπάμα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στις 10:30 μ.μ. τοπική ώρα του Σαββάτου (6:30 της Κυριακής ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με την ανακοίνωση της υπηρεσίας την οποία επικαλείται το ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό WRBL.

Το FBI, το Γραφείο των ΗΠΑ για το Αλκοόλ, τον Καπνό, τα Πυροβόλα Όπλα και τα Εκρηκτικά και το γραφείο του εισαγγελέα ανταποκρίθηκαν επίσης στο περιστατικό και συνδράμουν την έρευνα, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το τι οδήγησε στους πυροβολισμούς, και δεν είναι γνωστό αν έχει συλληφθεί οποιοσδήποτε ύποπτος.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε αίθουσα χορού στη διάρκεια εφηβικού πάρτι γενεθλίων. Το WRBL μετέδωσε πλάνα που δείχνουν να έχει τοποθετηθεί κορδέλα γύρω από το Mahogany Masterpiece Dance Studio και γύρω κτίρια.

Η κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι ανέφερε σε ανάρτησή της στο Twitter το πρωί της Κυριακής πως “ενημερώνεται συνεχώς” από την υπηρεσία επιβολής του νόμου.

“Σήμερα το πρωί, πενθώ με τους ανθρώπους του Ντέιντεβιλ και τους συμπολίτες μου στην Αλαμπάμα” έγραψε στην ανάρτησή της. “Το έγκλημα βίας ΔΕΝ έχει θέση στην πολιτεία μας”.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.