Η συγκινητική στιγμή που «έκλεψε τα φώτα» στην πομπή των Εορτών Εξόδου 2023


 
Η τραγωδία στα Τέμπη δεν ξεχάστηκε κατά την πομπή στις Εορτές Εξόδου στο Μεσολόγγι, ενώ έκρυθμη ήταν η κατάσταση κατά το πέρασμα των βουλευτών που άκουσαν αρκετά γαλλικά με αφορμή το τραγικό περιστατικό που συμπληρώνει 40 μέρες.

Το συγκινητικό πανό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα «έκλεψε τα φώτα» στην πομπή – μνημόσυνο προς τους Ελεύθερους Πολιορκημένους.

Ο κόσμος αποθέωσε την ενέργεια αυτή, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε λεκτικά σε πολιτικούς με πρωτοφανής αστυνομική δύναμη για την συνοδεία τους στον Κήπο των Ηρώων.

iaitoloakarnania.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.